Τιμές μας

Edited Image 2015-7-22-16:25:41
Edited Image 2015-7-22-16:25:41

press to zoom
Jeep safari ATV trips
Jeep safari ATV trips

press to zoom
Jeep troodos ATV trips
Jeep troodos ATV trips

press to zoom
1/6

Απαιτείται άδεια οδήγησης! Το μεσημεριανό γεύμα είναι ένα συμπληρωματικό *

1,5 ώρα quad-atv / τζιπ σαφάρι μονοπάτι

Το όμορφο ταξίδι σαφάρι στα βουνά γύρω από το χωριό Άγγρος θα σας κάνει ενθουσιασμένους!

Σούπερ πλήρες σαφάρι ημέρας!

Καταπληκτικό ταξίδι περιπέτειας 7-8 ωρών, περιλαμβάνει το ταξίδι 4 ωρών και πολλά άλλα, με στάση για μεσημεριανό γεύμα σε όμορφο χώρο πικνίκ στα βουνά, περνώντας από μικρά χωριά, κήπους με φρούτα, αυλές σταφυλιών, ποτάμια βουνού, (1650μ.), Μοναδικό μέρος όπου μπορείτε να δείτε όλη την Κύπρο - θέα στο όρος Τρόοδος, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και τη Βόρεια Κύπρο.

125ευρώ (+50 ευρώ επιβάτης)

CABRIO JEEP - 75 ευρώ / άτομο

Παρέχεται ελαφρύ γεύμα και μερίδες κρέατος στην τοπική ταβέρνα

4η διαδρομή ATV / Cabrio-Jeep για σαφάρι

 

Θα βρείτε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά των ορεινών περιοχών της Κύπρου σε νέα ισχυρά άνετα ATV Arctic Cat 400 cc (ΗΠΑ), τα οποία μπορούν να οδηγήσουν τόσο έμπειροι οδηγοί όσο και αρχάριοι.

Η διαδρομή περνάει από παραδοσιακά κυπριακά χωριά, παλιές εκκλησίες, παρθένες υδάτινες οδοί, δασικά μονοπάτια και βουνοκορφές, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στις ανέγγιχτες γωνιές του νησιού. Από μια από τις ψηλότερες κορυφές της διαδρομής μας σε καθαρό καιρό μπορείτε να δείτε τη θάλασσα από τη νότια και τη βόρεια πλευρά του νησιού. Πριν από το ταξίδι θα σας περιποιηθεί κανείς με έναν καφέ στην Κύπρο και θα σας δώσει οδηγίες για την οδήγηση του ATV και την ασφάλεια.

Η διαδρομή ξεκινά στο χωριό Άγγρος, ένα από τα πιο μοναδικά μέρη στην Κύπρο, το οποίο έχει σχήμα αμφιθεάτρου που περιβάλλεται από βουνά, περιέχει πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα, τριαντάφυλλο εργοστάσιο, παραγωγή παραδοσιακών γλυκών και πολλά γνωστά αποξηραμένα κρέατα - Hiromeri , Luntza, Loukaniko κλπ. Επιπλέον, μέσω αγροκτημάτων και αμπελώνων, θα πάμε στο χωριό Alona, ​​το οποίο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Τροόδους και περιβάλλεται από μερικά από τα υψηλότερα βουνά της Κύπρου - το Μαδαρή και την Παπούτσα.

 

Με την οδήγηση στα γραφικά χωριά του Πολύστιπου και του Σαράντη, προχωράμε στην αρχαία Εκκλησία της Παναγίας του Αράκα, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, γνωστή για τις όμορφες τοιχογραφίες του Xlll αιώνα. Στα μονοπάτια του ποταμού πηγαίνουμε στο ψηλότερο σημείο του εορτασμού μας - τα βουνά Μαδαρή, όπου από τα 1600μ. πάνω από τη θάλασσα βλέπουμε όλη την Κύπρο γύρω από τη Λεμεσό. Λάρνακα, Λευκωσία, όλη τη βόρεια Κύπρο - Μόρφου, Κερύνεια. Αφού επιστρέψουμε στον Αγρό, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα σε μια παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα.

85 ευρώ (επιβάτης +40 ευρώ)

CABRIO JEEP - 60 ευρώ / άτομο

Οι μεζέδες του κρέατος στην τοπική ταβέρνα είναι συμπληρωματικές!